За PACE Work & Travel !

Golden Gate Bridge
City of Angels

Ние сме екип с десет годишен опит в областта на организиране на програми за културен обмен за САЩ, известни в България като студентски бригади. Най-популярната програма е именно “Work and Travel”, по която хиляди студенти работят през лятната си ваканция и имат възможността да посетят забележителни места и градове в САЩ!

През всичките тези години сме се старали да предоставяме безупречно обслужване на студентите и сме ги подкрепяли безусловно по време на престоя и климатизирането им в САЩ! Програмите за културен обмен са средство за придобиване на безценен опит, както и възможност за студентите да се докоснат до американската мечта. Не на последно място това е и лятна работа за всеки кандидат по програмата, която носи отличен доход.

Винаги сме се старали да поддържаме приятелски отношения с кандидатите си и винаги сме обръщали изключително внимание на персоналните изисквания на всеки от тях. За нас личното отношение към клиентите ни е задължително и по този начин постигаме целите на програмата и очакванията на всеки един студент. Програма „Work and Travel” е отлична възможност за студенти редовна форма на обучение да опознаят един много различен свят и да преживеят незабравими моменти. Спомените от това приключение остават за цял живот. Пожелаваме на всички кандидати успех в постигането на целите им и много приятни емоции по време на престоя им в САЩ!

Scroll to Top